avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate MARIAN PROCA

Activitate MARIAN PROCA

Buna seara, ma numesc Proca Marian,si as dori daca se poate sa-mi spuneti la ce vrasta ma pot pensiona avand vrasta de 52 ani si 3 luni. Dupa urmatoarea activitate pe piata muncii:
25 anii de activitate in grupa speciala in Combinatul Siderurgic Galati
13 luni in grupa a doua MULTUMESC ANTICIPAT
Buna seara, ma numesc Proca Marian,si as dori daca se poate sa-mi spuneti la ce vrasta ma pot pensiona avand vrasta de 51 ani. Dupa urmatoarea activitate pe piata muncii:
25 anii de activitate in grupa speciala in Combinatul Siderurgic Galati
13 luni in grupa a doua MULTUMESC ANTICIPAT
:frantic:
Ma numesc Proca Marian,si as dori sa stiu daca cu schinbarea articoleleor din legea pensiilor 2013 au adus si modificari la grupele speciale,I,II {REFERITOR LA VARSTA ESIRI LA PENSIE}? Va multumesc anticipat
Discuție Grupa speciala
Ma numesc Florea Balasica, nascuta in anul 1960, 26mai. Si intrebarea mea pentru dumneavoastra este urmatoarea Cand pot esi la pensie daca am 18 ani si 11 luni de grupa speciala. Va multumesc
Discuție Grupa speciala
Ma numesc Proca Marian, nascut in anul 1963 10 mai
Intrebarea mea este :Cand pot iesi la pensie daca am 25 ani de grupa speciala,si un an de grupa a doua % si doi ani salari compensatori , armata un an si 8 luni ?
Va multumesc
MA NUMESC PROCA MARIAN ,NASCUT IN 10 MAI 1963,AM 25 ANI GRUPA SPECIALA SI UN 1 AN SI O LUNA DE RUPA A 2 SI DOI ANI COTIZATI . AS DORI SA STIU CAND AS PUTEA SA IES LA PENSIE ANTICIPAT. VA MULTUMESC