avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Modificarea legii pensiei din 2013
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Modificarea legii pensiei din 2013

Ma numesc Proca Marian,si as dori sa stiu daca cu schinbarea articoleleor din legea pensiilor 2013 au adus si modificari la grupele speciale,I,II {REFERITOR LA VARSTA ESIRI LA PENSIE}? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:00, 14 Februarie 2013
Urmariti discutia de aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

De alte modificari,eu nu am auzit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita norgeman_mario norgeman_mario Buna seara....ma numesc Marian si am o problema pe care as dori sa ma ajutati sa o lamuresc daca se poate.Am contractat un credit de nevoi personale si nu am ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie MARIAN PROCA MARIAN PROCA MA NUMESC PROCA MARIAN ,NASCUT IN 10 MAI 1963,AM 25 ANI GRUPA SPECIALA SI UN 1 AN SI O LUNA DE RUPA A 2 SI DOI ANI COTIZATI . AS DORI SA STIU CAND AS PUTEA SA ... (vezi toată discuția)
Modificare legea pensiilor 2013 - grupa i de munca dupa 2001 clauaime clauaime Buna ziua, Anul acesta fac 50 ani, am 30 de ani lucrati din care 18 ani de gr1 acumulati din 1983 pana in 2001. Sunt femeie deci ar trebui sa ies la pensie ... (vezi toată discuția)