avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate ploscnicu

Activitate ploscnicu

Buna ziua, sunt medic rezident - actualmente in stagiu de pregatire in strainatate, si sunt nevoit sa revin in tara pentru 2 saptamani pentru un stagiu specific romanesc, as dori sa nu fiu platit pentru cele 2 saptamani de catre spitalul platitor la care sunt incadrat in Romania si as vrea sa stiu daca exista vreo varianta prin care pot sa renunt la drepturile salariale pentru aceasta perioada, conform art 38 din codul munci inteleg ca e ilegal/imposibil, alte idei... Motivul cereri mele este foarte simplu, nu vreau banii respectivi.
Multumesc mult si numai bine.
Răspuns la discuția Inmatriculare fara taxa
Eu sunt 'fericitul' cu recursul la 6 luni, macar daca ar exista o cale sa poti sa folosesti masina intre decizia initiala si recurs. Bafta.
Multumesc pentru raspuns, dar totusi exitsa vreo modalitate de a putea folosi masina pana la data recursului? 6 luni inseamna foarte mult. Mersi si sarbatori fericite.
Buna ziua,
Daca am castigat prima faza a procesul privind inmatricularea fara plata taxei de poluare a unei masini, exista vreo modalitate de inmatriculare (provizorie) pana la data recursului (respectiv a deciziei irevocabile si definitive in caz favorabil)?
Termenul pentru apel este tocmai peste aproximativ 6 luni.
Mentionez ca masina a fost achizitionata anul trecut din Germania si ca am folosit deja cele 3 seturi de numere rosii, precum si ca toate demersurile legale intreprinse au fost facute sub indrumarea unui avocat.
Multumesc