'draga' mirela, daka tie nu iti place ceva nu esti obligata sa raspunzi( am cerut niste sfaturi ) de jignit eu nu cred ka am jignit pe cineva.... aici se vede care este de mai joasa speta....
Buna ... ii spatiu public (m`am interesat) deci pot sa inregistrez ... si in legatura cu bonul fiscal ... ea nu a vrut sa bata in casa si sa imi dea bonul pe cat ca eu am insistat de cateva ori sa mi`l dea ... am fost la garda financiara si am depus o plangere in legatura cu bonul si la celalalte institutii pt celalalte nereguli (opc,dsp,itm). Oricum s-a rezolvat . Multumesc pt. raspuns
partea mai proasta pentru ei este ca i-am inregistrat pe telefon si se aude cand au recunoscut ca acolo m-am tuns si mi-au ciontit parul si ka le-am platit, ka am vrut sa rezolv problema pe cale amiabila si m-au jignit si m-au scos afara. deci am si dovada. bine..asta am inteles ka in instanta pot dovedi... dar am fost deja si am facut sesizari la itm, opc si garda financiara. si am de gand sa ma duc si la sanepid ca nu dezinfecteaza ustensilele inainte de a le folosi..
buna! am o problema la un coafor ... am fost la coafor sa ma tund dar coafeza nu a avut timp de mine si mi-a zis k ma poate tunde "domnisoara" (ea fiind o domnisoara de clasa a IXa, ceea ce eu nu am stiut). i-am zis sa imi tunda aprox 10cm din par si mi-a tuns mai bine de doua "palme" si mi-a ciontit parul... eu voi fi mireasa in august si nu imi va creste parul pana atunci... cand i-am zis ca nu imi place a inceput sa imi faca gura ca de ce nu m-am dus la alta sa ma tunda daka sunt kiar atat de desteapta. am intrebat-o dak este angajata de si-a permis sa ma tunda... ea mia zis k nu are acte si ca isi ajuta mama. mi-a cerut banii si i-am dat dar nu a mai vrut sa imi dea si bonul fiscal, dupa care m-au scos afara(domnisoara si coafeza) cu urlete. cum sa procedez? de la par lung am ajuns la un par mediu
s-a rezolvat... nici prietenul meu nu mai suporta situatia si si-a dat demisia era jignit mai tot timpul ... foloseau termeni pe care eu nu pot sa ii scriu. :) akum are treaba cu vecina de langa ea care isi deschide un non-stop si cu o fosta angajata care a lasat-o balta... a avut mai multe angajate la negru care i-au plecat din cauza comportamentului ei... pacat k isi bate joc ... bine k ne-am scapat de ea ...
multumesc pentru sfaturi :), insa imi pare rau k se poarta asakiar am ajutat-o sa isi redecoreze barul cu picturi si nu i-am luat pe nici kare mai mult de 30 lei ele valorau mai bine de 100 lei mi-ai confirmat pictori. eu kiar nu am avut probleme pana akum cu nimeni, sunt o fire foarte linistita de fel. asta e. in legatura cu cosumatia, sunt multi care stau si 5 ore pe putin la o bere. dar dak i s-a pus pata ;)) asta e. o sa fie bine si multumesc
dar eu nu cred k are dreptul, asta consum de obicei de 2 ori pe sapt si de multe ori am avut cea mai mare consumatie de pe ziua respectiva imi aduceam si prietenele si eu le plateam in plus prietenul meu lucra akolo
patronul unui bar nu imi da voie sa stau la masa de la intrare in local (sustinand k e masa ei), dar nici pe scaunul pe care l-a pus la bar. nu am facut scandal nu am jignit-o cu nimik, pur si simplu zice k pe scaun nu am ce cauta pt ca e scaunul barmanului si el trebuie sa stea in fata barului si nu are voie sa se miste de akolo numai kand e chemat. in plus ma jigneste pe ungureste nestiind k si eu cunosc limba. de aici mi-am dat seama k are treaba cu mine, nu ii place cum arat si ca stau o ora sau doua la o cafea si un suc (asta zice pe ungureste) si am auzit cum i-a zis unui client sa ma intrebe dak nu am treaba akasa. clienti nu are atatia, incat sa fie nevoita sa ma dea afara k nu are loc sau ceva de genul.