avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... problema la coafor...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

problema la coafor...

buna! am o problema la un coafor ... am fost la coafor sa ma tund dar coafeza nu a avut timp de mine si mi-a zis k ma poate tunde "domnisoara" (ea fiind o domnisoara de clasa a IXa, ceea ce eu nu am stiut). i-am zis sa imi tunda aprox 10cm din par si mi-a tuns mai bine de doua "palme" si mi-a ciontit parul... eu voi fi mireasa in august si nu imi va creste parul pana atunci... cand i-am zis ca nu imi place a inceput sa imi faca gura ca de ce nu m-am dus la alta sa ma tunda daka sunt kiar atat de desteapta. am intrebat-o dak este angajata de si-a permis sa ma tunda... ea mia zis k nu are acte si ca isi ajuta mama. mi-a cerut banii si i-am dat dar nu a mai vrut sa imi dea si bonul fiscal, dupa care m-au scos afara(domnisoara si coafeza) cu urlete. cum sa procedez? de la par lung am ajuns la un par mediu
Buna ziua!
Parerea mea este ca neavand bonul fiscal nu puteti dovedi ca ati fost tunsa la acel coafor - de fapt nici bonul fiscal nu poate dovedi ca acea tunsura v-a facut-o cineva, angajat sau nu, de la acel coafor. Doar daca ati fi sunat atunci la OPC si ati fi chemat pe cineva care presupunem ca si venea (:rolleyes: greu de crezut) mai aveati sanse sa pedepsiti coafeza pentru ce vi s-a intamplat.
Nu trebuia sa platiti, nu avea ce sa va faca. Mai puneati ceva langa banii aceia si mergeati la un salon adevarat, ca sa zic asa, si va ''reparau'' coafura - spuneti ca aveti acum parul de lungime medie, tot e bine ca v-a mai lasat ceva, putea fi mult mai rau.

Niste extensii pot rezolva la vara problema lungimii parului, daca va doriti neaparat o anume coafura care cere par lung. Nu va mai necajiti, alegeti-va de pe acum un salon unde stiti ca lucreaza profesionisti si faceti-va programare din timp - hair stylistii fac minuni cu orice lungime de par.
Iar miresele sunt intotdeauna cele mai frumoase :vishenka:
partea mai proasta pentru ei este ca i-am inregistrat pe telefon si se aude cand au recunoscut ca acolo m-am tuns si mi-au ciontit parul si ka le-am platit, ka am vrut sa rezolv problema pe cale amiabila si m-au jignit si m-au scos afara. deci am si dovada. bine..asta am inteles ka in instanta pot dovedi... dar am fost deja si am facut sesizari la itm, opc si garda financiara. si am de gand sa ma duc si la sanepid ca nu dezinfecteaza ustensilele inainte de a le folosi..
Buna ziua, domnisoara am citit despre problema ta la coafor,
si eu cred ca fara bonul fiscal nu ai sort de izbanda.Iar in legatura cu inregistrarea intr-un spatiu privat fara acordul proprietarului este interzis si cred ca mai de graba nu ai spune asa ceva.
Buna ... ii spatiu public (m`am interesat) deci pot sa inregistrez ... si in legatura cu bonul fiscal ... ea nu a vrut sa bata in casa si sa imi dea bonul pe cat ca eu am insistat de cateva ori sa mi`l dea ... am fost la garda financiara si am depus o plangere in legatura cu bonul si la celalalte institutii pt celalalte nereguli (opc,dsp,itm). Oricum s-a rezolvat . Multumesc pt. raspuns
felicitari! daca totii am fi receptivi ca tine am avea parte de respect, eu nu platesc daca nu mi da bonul fiscal sa vina si politia dau banii primesc bonul fiscal daca nu revin, deci noi nu suntem obligati sa intretinem evazionisti, daca isi permit asta este platim cand au casa de marcat fiscala.

Alte discuții în legătură

Reclamatie salon infrumusetare theyty theyty Buna ziua, Am fost sa ma tund la un salon ieri si i-am spus doamnei sa ma tunda intr-un fel si dansa m-a tuns intr-un alt fel. Ideea este ca si-a batut joc ... (vezi toată discuția)
Am deteriorat părul unei cliente, am despăgubit-o dar vrea bani în continuare. sunt obligată să îi mai dau? Denisa. N Denisa. N Buna seara, Dupa o zi groaznica m-am gandit sa apelez aici, poate primesc ceva sfaturi.. Povestea pe scurt suna cam asa:o amica a venit la mine acasa sa si ... (vezi toată discuția)
Program vizita TOS55555 TOS55555 Ce pot sa fac daca tatal fetitei mele care are 5 ani ,o tunde f scurt ,ca pe un baietel,contra,r vointei mele si a fetitei.I-am dat mesaj si i-am spus ca nu ... (vezi toată discuția)