avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie Salon infrumusetare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie Salon infrumusetare

Buna ziua,

Am fost sa ma tund la un salon ieri si i-am spus doamnei sa ma tunda intr-un fel si dansa m-a tuns intr-un alt fel. Ideea este ca si-a batut joc de parul meu. Am fost in stare de soc...Vreau sa imi fac dreptate...nu este cinstit ce mi s-a intamplat. Voi fi nevoita sa imi pun peruca in cap..parca m-a tuns cu un ciob. Stiu ca sunt extrem de multe probleme mult mai importante in lumea asta dar este vorba de fizicul meu ma simt groaznic. Va rog, vreau sa imi dati un sfat...cum pot sa imi fac dreptate?
Cel mai recent răspuns: Cazab , utilizator 17:47, 30 Octombrie 2024
Sa nu mai mergeti la acel salon si sa aveti grija sa spuneti si tuturor cunoscutilor la ce risc se supun daca doresc si ei sa mearga la acelasi salon.
Puteti merge la OPC cu o reclamatie, dar nu se va rezolva nimic pentru ca sunt convinsa ca nu aveti bon fiscal sau chitanta. Cel mult puteti solicita banii inapoi....desi nu vad de ce ati mai platit daca socul a fost atat de mare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
adema1980, utilizator
Bună seara fiica mea sa vopsit la salon fără acordul meu ea fiind minora cu probleme grave de sanatare miopie mare și probleme psihice .ce pot fac unde sa ma adresez.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema la coafor... micutza21 micutza21 buna! am o problema la un coafor ... am fost la coafor sa ma tund dar coafeza nu a avut timp de mine si mi-a zis k ma poate tunde \"domnisoara\" (ea fiind o ... (vezi toată discuția)
Procese cu garda si protectia consum iliescuelena iliescuelena am hotarat sa nu mai platesc nici o amenda, asa ca am dat garda si opc in judecata ptr. ca din punctul meu de vedere nu au avut dreptate: garda- vanzatoarea ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna Octavian S. Octavian S. Vreau sa stiu ce e de facut in cazul in care fosta sotie tunde mereu fetita in varsta de 3 ani foarte scurt(baieteste) eu ca tata ce pot face nefiind de acord? ... (vezi toată discuția)