am hotarat sa nu mai platesc nici o amenda, asa ca am dat garda si opc in judecata ptr. ca din punctul meu de vedere nu au avut dreptate: garda- vanzatoarea s-a fastacit si a batut bonul de 2 lei pe diverse ,in loc de raionul respectiv, casa in regula ,etc . era control temetic 6 indivizi - 2 garda 4 pol.econ, si nu inopinant , tematica - tigari ceea ce eu nu comercializez, dar restul mag. au fost inchise asa ca am picat eu, iar opc - cozonaci care ziceau ele prezinta mucegai iar ei expirau peste 1 luna, de ce nu ii i-au pe cei care ii distribuie? Intrebarea mea este urmatoarea : este impetuos necesar luarea unui avocat pentru a ne reprezenta sau putem pur si simplu administratorul sau cineva din soc. cu imputernicire ?
Din cate stiu eu doar in procesele penale esti obligat sa fi reprezentat de un avocat, dar chiar si asa este indicat sa apelati la un avocat.
Una din marile probleme ale noastre, ale romanilor, este faptul ca suntem convinsi ca putem face aproape orice fara a avea habar ce presupune acel ceva, atata timp cat ne costa mai putin.
Poate ca ar fi fost mai bine sa fi tinut si dvs. magazinul inchis.