avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... procese cu garda si protectia consum
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

procese cu garda si protectia consum

am hotarat sa nu mai platesc nici o amenda, asa ca am dat garda si opc in judecata ptr. ca din punctul meu de vedere nu au avut dreptate: garda- vanzatoarea s-a fastacit si a batut bonul de 2 lei pe diverse ,in loc de raionul respectiv, casa in regula ,etc . era control temetic 6 indivizi - 2 garda 4 pol.econ, si nu inopinant , tematica - tigari ceea ce eu nu comercializez, dar restul mag. au fost inchise asa ca am picat eu, iar opc - cozonaci care ziceau ele prezinta mucegai iar ei expirau peste 1 luna, de ce nu ii i-au pe cei care ii distribuie? Intrebarea mea este urmatoarea : este impetuos necesar luarea unui avocat pentru a ne reprezenta sau putem pur si simplu administratorul sau cineva din soc. cu imputernicire ?
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 16:14, 24 Septembrie 2010
Din cate stiu eu doar in procesele penale esti obligat sa fi reprezentat de un avocat, dar chiar si asa este indicat sa apelati la un avocat.
Una din marile probleme ale noastre, ale romanilor, este faptul ca suntem convinsi ca putem face aproape orice fara a avea habar ce presupune acel ceva, atata timp cat ne costa mai putin.
Poate ca ar fi fost mai bine sa fi tinut si dvs. magazinul inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)
Sunt victima a înșelăciunii comise de o firmă de casting. ce pot face, și cum poate fi stârpit acest fenomen? dary@ dary@ Buna seara. Intr-un mod aproape inexplicabil (avand in vedere cat sunt de precauta cand vine vorba de astfel de situatii), astazi am picat in capcana unei ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea blocurilor de locuinþe-obligativitate pentru toþi membrii asociaþiei de proprietari? ContSters116611 ContSters116611 Locuiesc într-un bloc construit în 1981 şi fac parte din asociaţia de proprietari a blocului. După mutarea mea (la puţin timp după darea în ... (vezi toată discuția)