avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate Imhot3p

Activitate Imhot3p

Răspuns la discuția Rovigneta clonata (falsa)
Adrian.Tudor a scris:

Contestatia o puteti depune la parchetul de pe raza localitatii de resedinta de unde ati achizitionat rovinieta.

Contestatia nu se depune la parchetul de pe raza localitatii unde a fost constatata infractiunea ???
Răspuns la discuția Amenda pentru lipsa rovinietei
In aceeasi situatie sunt si eu, am gasit aceleasi doua coli iar ca martor era trecut un domn [EDITAT] domiciliat pe strada Ceahlau...
In fine, daca aveati rovigneta valabila, sunati la CNADNR si rezolvati cu ei...
Din punctul lor de vedere procedura de instintare a fost indeplinita si dumneavoastra nu va ramane decat sa contestati amenda in instanta iar instanta poate cere sa fie adus martorul respectiv sa confirme indeplinirea procedurilor legale.
Mari "succesuri".
Pe 24.12.2009 am achizitionat o rovigneta dintr-un Petrom, pana aici toate bune si frumoase... Astazi am primit amenda pentru ca in aprilie 2010 am fost inregistrat circuland fara rovigneta.
Am trimis mail la CNADNR si am fost informat ca rovigneta din parbrizul meu este FALSA, seria corespunzatoare rovignetei mele a fost repartizata la un OMV din Bucuresti de unde a si fost achizitionata in aceeasi zi cu ce care eu am achizitionat-o din Municipiul Husi ( Vaslui ).
Nu mai am nici chitanta si nici cealalta parte a rovignetei ce ramane lipita pe tipla.
Ce pot face sa demonstrez ca am achizitionat acea rovigneta si ca nu am niciun amestec in treaba cu falsificatul...
Contestatia unde o pot depune ??
Multumesc anticipat.