avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Activitate georgeta69

Activitate georgeta69

buna ziua, cum pot sa imi mai recuperez salariul din luna feb. [eu am lucrat pana la data de 7 mar.] de la o patroana care ma tot amana cu vorba si care in ultima vreme nu imi mai raspunde nici la tel.? Am lucrat la ea 3 luni si nu mi-a dat nici macar o copie dupa CIM, da aceea cred ca m-a pacalit.Sfatuiti-ma ce sa fac/
Discuție sfaturi
m-am angajat la un magazin alimentar cu contract de munca incepand cu data de 23 dec.si am lucrat pana pe 7 martie cand am aflat intamplator ca de fapt as fi inregistrata cu contract de munca de 4 ore.Am anuntat patroana magazinului ca nu mai lucrez si a fost de acord fara nici o explicatie,fara perioada de preaviz cum ar fi fost normal.A incercat fara succes sa-mi spuna ca mi-a trecut in contractul de munca salariul de 410 lei ca mai mult nu poate, dar ca imi da salariul de 700 lei si program de 4 ore[eu lucram 13 ore la program de o zi cu o zi chiar cu ea]. De atunci eu nu am primit salariul pe perioada 16 feb.-7 mar. si de cate ori o sun ma amana sau nu imi raspunde la telefon.ce pot sa fac in acest caz? Sa merg la ITM si sa o reclam ? Va rog sa-mi dati un sfat,ce pot sa fac? Va multumesc.