avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sfaturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sfaturi

m-am angajat la un magazin alimentar cu contract de munca incepand cu data de 23 dec.si am lucrat pana pe 7 martie cand am aflat intamplator ca de fapt as fi inregistrata cu contract de munca de 4 ore.Am anuntat patroana magazinului ca nu mai lucrez si a fost de acord fara nici o explicatie,fara perioada de preaviz cum ar fi fost normal.A incercat fara succes sa-mi spuna ca mi-a trecut in contractul de munca salariul de 410 lei ca mai mult nu poate, dar ca imi da salariul de 700 lei si program de 4 ore[eu lucram 13 ore la program de o zi cu o zi chiar cu ea]. De atunci eu nu am primit salariul pe perioada 16 feb.-7 mar. si de cate ori o sun ma amana sau nu imi raspunde la telefon.ce pot sa fac in acest caz? Sa merg la ITM si sa o reclam ? Va rog sa-mi dati un sfat,ce pot sa fac? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:44, 19 Aprilie 2011
Da,faceti o sesizare la I.T.M.
1. Inseamna ca dvs. ati semnat CIM fara sa stiti ce ati semnat? Nu ati vazut ca acolo erau trecute 4 ore pe zi?
2. Trebuie sa aveti si dvs. un exemplar din CIM. Uitati-va pe el, ce scrie.
3. Faceti sesizare la ITM si cereti sa vedeti si exemplarul de acolo, din CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat! suruletz suruletz LUCREZ DE UN AN SI DOUA LUNI LA UN MAGAZIN SI ANGAJATORUL VREA SA ADUCA PE ALTCINEVA IN LOCUL MEU PT CA NU AM ACCEPTAT PROGRAM PRELUNGIT. IN CONTRACTUL ... (vezi toată discuția)
Vreau un sfat ,va rog! dorali dorali astazi ,am fost informati de la serviciu ca toti suntem in preaviz de la data de 2 noiembrie, fara ca noi sa fi semnat ceva...ni sau dat salariile, si patroana ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu vrea sa-mi plateasca salariul andryey andryey m-am angajat la cineva,de pe 30 noiembrie pana pe 31 dec.si acum nu vrea sa mi mai dea salariu.nici la tel nu mai raspunde.zice ca nu are vanzari,ba mai mult ... (vezi toată discuția)