avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AM NEVOIE DE UN SFAT!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AM NEVOIE DE UN SFAT!

LUCREZ DE UN AN SI DOUA LUNI LA UN MAGAZIN SI ANGAJATORUL VREA SA ADUCA PE ALTCINEVA IN LOCUL MEU PT CA NU AM ACCEPTAT PROGRAM PRELUNGIT. IN CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA PROGRAMUL E DE 8 ORE ZILNIC 5 ZILE PE SAPTAMANA, DAR EU LUCREZ 9 ORE ZILNIC SI 5 ORE SAMBATA.DACA MA DA AFARA POT SA O DAU IN JUDECATA CA SA IMI OPEREZE CARTEA DE MUNCA CU CEEA CE AM LUCRAT IN AFARA CONTRACTULUI INDIVIDUAL SI PENTRU A PRIMI SALARUL PE ORELE RESPECTIVE?SA FAC O RECLAMATIE LA ITM SAU LA GARDA FINANCIARA?MENTIONEZ CA MI-A SPUS SA NU DESCHID CASA DE MARCAT SAMBATA SI ADUCE MARFA FARA FACTURA SAU PE O PERSOANA FIZICA CARE NU EXISTA SI NU MA LASA SA BAT IN CASA MAI MULT DE 300 DE LEI ZILNIC (INCASARILE FIND CAM DE 1200 DE LEI ZILNIC).VA ROG AJUTATI-MA CU UN RASPUNS PT CA LOCUL DE MUNCA ORICUM MI-L PIERD DAR CUM SA FAC:SA O DAU IN JUDECATA PT SALAR SI CARTE DE MUNCA SI SA O RECLAM SAU NU? CUM E MAI BINE PT MINE? VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:53, 19 Iulie 2010
Buna ziua !
Dvs faceti ce credeti de cuviinta (puteti sesiza ITM-ul etc) ...
Pt. a se opera si plati orele de munca prestate peste cele prevazute in CIM trebuie sa actionati in instanta angajatorul insa trebuie sa aveti si dovezi solide ...
MENTIONEZ FAPTUL CA IN DECURS DE UN AN NU AM SEMNAT NICI UN STAT DE PLATA
Interventie moderator:
:rtfm:
suruletz:
Nu mai scrieti exclusiv cu litere mari ca nu se intelege bine ce doriti si este obositor pentru ochi (ca sa nu mai zic ca este contrar Regulamentului de postare)!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata la "gri" V14D V14D Buna ziua, De cateva luni am si eu o problema. Invocand criza (in mare masura nejustificat) patronul nostru ne plateste la gri, adica cu sume foarte mici pe ... (vezi toată discuția)
Cim dali_c dali_c Buna ziua, Patronul vrea sa angajeze o persoana care sa lucreze in prima sapt. luni, miercuri, vineri, a doua, marti, joi,sambata, si tot asa, cu un salariu ... (vezi toată discuția)
Abuz angajator emilia f emilia f buna ziua,lucrez la o firma privata cu peste 400 de salariati ni se impune sa lucram simbata cu program normal urmind sa luam ziua libera in decursul ... (vezi toată discuția)