avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul nu vrea sa-mi plateasca salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul nu vrea sa-mi plateasca salariul

m-am angajat la cineva,de pe 30 noiembrie pana pe 31 dec.si acum nu vrea sa mi mai dea salariu.nici la tel nu mai raspunde.zice ca nu are vanzari,ba mai mult zice ca el tre sa faca un inventar.povesti...

ce as pute face?cui ma pot adresa?sal reclam dar cui??am semnat contract de munca...de pe 15 dec...
Cel mai recent răspuns: andryey , utilizator 20:21, 9 Februarie 2012
Faceti o reclamatie la Inspectoratul teritorial de munca si daca nu v-a dat salariul si aveti contract de munca il chemati in judecata la tribunal
Sesizarea se depune la ITM-ul in raza caruia isi are sediul social angajatorul , iar actiunea in instanta se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu.
merci frumos!am inteles am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de munca vinerica vinerica Buna ziua! Nu stiu cui sa ma adresez? si daca ma poate ajuta cineva intr-o problema ,litigii de munca? Am lucrat la o societate privata si am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz gabyomg gabyomg Salutare, Am lucrat pe o perioada de 2 ani de zile la o firma, in luna lui decembrie din cauza unor neintelegeri am hotarat sa imi dau demisia. Am anuntat ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post Coniconi Coniconi Am fost angajata -companie cu 3 angajati si 2 patroni-din luna martie pana in octombrie, iar pe 1 octombrie am fost anuntata ca mi se desfiinteaza postul pe ... (vezi toată discuția)