avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... imi mai recuperez salariul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

imi mai recuperez salariul?

buna ziua, cum pot sa imi mai recuperez salariul din luna feb. [eu am lucrat pana la data de 7 mar.] de la o patroana care ma tot amana cu vorba si care in ultima vreme nu imi mai raspunde nici la tel.? Am lucrat la ea 3 luni si nu mi-a dat nici macar o copie dupa CIM, da aceea cred ca m-a pacalit.Sfatuiti-ma ce sa fac/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 20 Aprilie 2011
mai intai faceti o sesizare la ITM, vedeti daca contractul dvs de munca e inregistrat apoi promovati in instanta o actiune pt plata drepturilor salariale restante.
Depuneti o sesizare la ITM si/sau promovati o actiune in instanta impotriva fostului angajator.
Actiunea se depune la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare. Pentru neplata salariului , termenul de prescriptie este de 3 ani si incepe sa curga de la data de cand trebuia platit salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariu ContSters277082 ContSters277082 Buna ziua, as dori sa fac o plangere la ITM, pentru neplata bonuri de masa luna trecuta si neplata salariu pe 13 zile lucrate luna in curs. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Neplata salariala moshu82 moshu82 buna ziua,lucrez in cadrul unei societati de transport marfa international,am revenit in tara dupa aproximativ 3 luni,mai exact la 1 aprilie,mi-am cerut ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu! Ana 2018 Ana 2018 Buna ziua. Patronii firmei la care lucrez ne-a prezentat mie si colegilor preavizul de 20 de zile lucratoare pe motivul lichidarii societatii. In prezent ei nu ... (vezi toată discuția)