buna ziua, cum pot sa imi mai recuperez salariul din luna feb. [eu am lucrat pana la data de 7 mar.] de la o patroana care ma tot amana cu vorba si care in ultima vreme nu imi mai raspunde nici la tel.? Am lucrat la ea 3 luni si nu mi-a dat nici macar o copie dupa CIM, da aceea cred ca m-a pacalit.Sfatuiti-ma ce sa fac/
mai intai faceti o sesizare la ITM, vedeti daca contractul dvs de munca e inregistrat apoi promovati in instanta o actiune pt plata drepturilor salariale restante.
Depuneti o sesizare la ITM si/sau promovati o actiune in instanta impotriva fostului angajator.
Actiunea se depune la Tribunalul in a carui raza aveti domiciliu si este scutita de plata taxelor judiciare. Pentru neplata salariului , termenul de prescriptie este de 3 ani si incepe sa curga de la data de cand trebuia platit salariul.
Neplata salariala
moshu82
buna ziua,lucrez in cadrul unei societati de transport marfa international,am revenit in tara dupa aproximativ 3 luni,mai exact la 1 aprilie,mi-am cerut ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu!
Ana 2018
Buna ziua. Patronii firmei la care lucrez ne-a prezentat mie si colegilor preavizul de 20 de zile lucratoare pe motivul lichidarii societatii. In prezent ei nu ... (vezi toată discuția)