avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate madutza_linutza

Activitate madutza_linutza

Buna ziuamva rog sa ma ajutati si pe mine intr-o nelamurire,cu 3 saptamani inainte de terminarea perioadei de proba mi sa fluturat sub nas notificarea de incheiere a contractului fara un motiv profesionalmgreseala personala etc stiu ca am dreptul sa contest aceasca notificare in tribunal.stiu ca au dreptul prin codul muncii sa mi se incheie contractul fara o motivatiemiar motivul intre glilimele a fost ca mam certat cu colegele,nearatandu-mi nici o reclamatie,eu nu am semnat notificarea si vroiam sa va cer parerea despre ce va urma,sunt o mama singura care a muncit f mult,dovedindu-se prin camerele de luat vederi de la firma ca am fost corecta punctuala si serioasa la locul de munca.chiar daca sefa de magazin este indreptatita de a lua decizii de acest fel vreau s astiu daca nu este ilegal fara o demisie scrisa de mana si fara nici un motiv plauzibil si demonstrabil
Mai am cateva zile pana nasc si as vrea sa stiu daca o sa am vreo problema cu iesirea din tara cu copilul chiar daca in dreptul tatalui o sa trag liniuta,tot din cauza actelor.nu as vrea ca 18 ani sa depind de el sa semneze daca eu vreau sa ma plimb prin lume cu copilul meu.asa o sa am numai eu dreptul asupra copilului.