Mai am cateva zile pana nasc si as vrea sa stiu daca o sa am vreo problema cu iesirea din tara cu copilul chiar daca in dreptul tatalui o sa trag liniuta,tot din cauza actelor.nu as vrea ca 18 ani sa depind de el sa semneze daca eu vreau sa ma plimb prin lume cu copilul meu.asa o sa am numai eu dreptul asupra copilului.
nu veti avea vreo problema cu iesirea din tara (sau in alte probleme), daca nu are tata, nu mai aveti nevoie de vreun acord.
e dreptul tatalui insa, sa-l recunoasca. in afara de asta, are si copilul dreptul sa aiba un tata si eventual relatii cu acesta. nici asa nu va va incurca prea mult, daca cereti incredintarea copilului in instanta si aveti o hotarare judecatoreasca in acest sens, la fel dvs veti decide pt copil.
Da,este dreptul copilului sa aiba un tata,dar poate ar fi bine sa dam si definitia a ceea ce inseamna un tata adevarat.Citesc si nu contenesc sa ma uimesc de ce au patit unele femei cu "tatii"biologici care le manca nervii,amenintandu-le ca le vor lua copiii."Minunati tati"!Si banuiesc ca in mintea unora e corect ca un barbat sa se poarte asa cu femeia care s-a chinuit sa-i dea viata copilului.Probabil ca asa se gandeste cand nu ai copii,ca atunci cand ii ai lucrurile se vad altfel.
Si din ce citesc mai sus,deduc ca obtinerea incredintarii minorului e floare la ureche,e ca si cum te-ai duce sa cumperi ziarul!Oare chiar asa sa fie?Din ce am citit eu ca au patit unele femei,as deduce chiar contrariul.Dar ,de ,lumea asta e mare si nu suntem toti la fel.
Custodie nou-nascut
Danutza5
Sunt insarcinata in 3 luni , taticul a refuzat din start ideea si m\'a presat pana acum o luna sa avortez , de o luna nu mai vorbim deloc dar inainte de asta ... (vezi toată discuția)