Bunica mea, mama mea si sora ei, care sunt din Moldova, au fost refugiate in anii '44-45, cind s-a intors frontul, , undeva in Ardeal..unde au stat pina s-au putut intoarce inapoi acasa...ca urmas al mamei mele.. eu pot fi beneficiar al Legii 189/2000 actualizata? ce trebuie sa fac in caz ca beneficiez de acesta lege? unde trebuie sa ma adresez? la arhivele statului? la casa de pensii?
daca [EDITAT] este institutie non financiara si nu se supune ordinelor BNR, cum ramine cu introducerea in baza de date a celor intirziati? regula celor 30 de zile.. ca ragaz e valabila si pentru ei?si suma minima de 10 ron?.. eu am o datorie de 6.7 ron, restanta...la intrebarea asta nu-mi raspunde nimeni?
am un card la [EDITAT].. pe care trebuie sa depun lunar o anumita suma...acum un an am iesit la pensie,. deci timp de 3 luni nu am avut nici un venit.. am ramas in urma cu o rata, adica platesc rata lunar dar in urma cu o rata.. din acesta cauza am mereu discutii cu angajatii de la [EDITAT]..; stiu ca in toamna toate institutiile cu profil bancar au fost obligate de acea celebra ordonanata sa-si anunte clientii de noile modificari; de la [EDITAT] nu am primit asa ceva.. au spus ca ei nu sunt obligati sa fi trimis nici o notificare de acest gen.. asa este? ce regim au ei? 2) tot primavara trecuta, bancile au fost obbligate sa trimite adrese pentru reinnoirea datelor clientului.. iar nu am primit nimic de felul asta si acelasi raspuns... ca nu sunt obligati.... care este situatia?.. in alta ordine de idei am ramas restanta cu 6,7 ron.. o penalizare datorita depunerii cu intirziere de o luna a ratei.. mi s-a spus ca ma vor introduce in acea baza de restante credite..eu stiam ca suma minima de la care se poate baga in baza de credite restante este de 10ron.. acelasi raspuns.. ca nu e adevarat.. [EDITAT]-ul are un regim aparte?ce pot face? sa ma adresez OPC?