avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 189/2000
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 189/2000

Bunica mea, mama mea si sora ei, care sunt din Moldova, au fost refugiate in anii '44-45, cind s-a intors frontul, , undeva in Ardeal..unde au stat pina s-au putut intoarce inapoi acasa...ca urmas al mamei mele.. eu pot fi beneficiar al Legii 189/2000 actualizata? ce trebuie sa fac in caz ca beneficiez de acesta lege? unde trebuie sa ma adresez? la arhivele statului? la casa de pensii?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:49, 13 Mai 2011
nu mai sunteti in termen pt a depune cerere la prefectura pt acordarea de despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitor drepturi refugiati din ardeal! Mmiihh Mmiihh Sunt din Bucuresti. Tatal meu, cand era in viata, la pensie, a fost refugiat din Ardeal si beneficiar a prevederilor legii 189/2000. Decizia de la casa de ... (vezi toată discuția)
Decedat in razboi ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.As dori sa va intreb pina cind sau putut deschide procese pentru cei care au decedat on razboi,acuma este prea tirziu?Numai acum am intrat in ... (vezi toată discuția)
Legea 290 din 2003 anamaria01 anamaria01 Bunicii unui prieten care au fost refugiati din Basarabia au lasat o casa si un teren proprietate personala in acea provincie.... Acest prieten in calitate de ... (vezi toată discuția)