Tot nu mi s-a raspuns la intrebare, va rog frumos as vrea sa stiu daca depun dosarul acum sa-mi platesc CAS-ul din ce AN se face calculul de plata????
2006 sau 2007.
Va rog sa-mi dati un raspuns.:((
Este un pic mai complicat. In 2006 Iunie am ramas fara loc de munca, in Martie 2007 m-am reangajat , in 2009 iunie firma da faliment si intru in somaj, in septembrie 2010 termin somajul.
Acum 2011 sunt tot in cautarea unui loc de munca dar negasind am hotarat sa-mi platesc cas-ul lunar pentru a beneficia de serviciile medicului de familie.
Asta este pe scurt istoricul.
Doresc sa-mi platesc cas-ul, problema este ca nu mai am servici din Septembrie 2010 si nu stiu cum se calculeaza.
Am inteles ca se calculeaza pe ultimii 5 ani.
Mai concret daca ma duc azi 10 Mai 2011 calculul se face incepand cu luna Mai 2006 sau cu Ianuarie 2006.
Nu inteleg?
Va rog daca ma poate lamurii cineva.
Sunt un proprietar interesat de o informatie cu privire la recuperarea banilor de la restantieri deoarece administratorul si ceilalti sunt dezinteresati si am ajuns fara apa calda fara caldura si urmeaza restul.
Cum se procedeaza ca sa se prezinte la judecatorie cu un dosar pentru recuperarea restantelor la intretinere.
Doresc sa stiu clar ce acte avem nevoie cat dureaza procesul si daca ne costa ceva avocatul.(daca este necesar avocat)
Va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa fac si cui trebuie sa ma adresez.
Medierea este exclusa din start. Cu persoanele restante nu se poate discuta nu avem sorti de izbanda.
Sunt un proprietar interesat de o informatie cu privire la recuperarea banilor de la restantieri deoarece administratorul si ceilalti sunt dezinteresati si am ajuns fara apa calda fara caldura si urmeaza restul.
Cum se procedeaza ca sa se prezinte la judecatorie cu un dosar pentru recuperarea restantelor la intretinere.
Doresc sa stiu clar ce acte am nevoie cat dureaza procesul si daca ne costa ceva avocatul.(daca este necesar avocat)
Va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa fac si cui trebuie sa ma adresez.
Va multumesc inca o data si daca s-ar putea sa-mi spune-ti ce anume documente sunt necesare pentru judecatorie pentru ca pe data de 5 mai 2011 avem sedinta de bloc si vreau sa-i spun presedintelui si administratorului ca m-am informat cu privire la acest subiect si nu ma mai pot minti cu faptul ca nu sunt bani de avocat.
As vrea sa fiu foarte bine informata sa le demonstrez ca sunt de fapt dezinteresati, nepasatori si nu cum spun ei.
Va multumesc , numai ca de dat in judecata pe restantieri nu vor sa-i dea pe motiv ca nu sunt bani si avocatii sunt foarte scumpi.
Asa ca nu-mi ramane decat sa cotizez la fondul de reparatii in continuare pana la adanci batraneti ajutand in continuare la plata facturilor restante.
Asta pentru ca proprietarii acestui bloc nu sunt uniti, nu vin la sedinte si le este teama de restantieri pentru ca sunt oameni lipsiti de orice carora le place cearta si bataia.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In blocul unde locuiesc se strange fond de reparatii de 5 ani si nu s-au facut decat 2 reparatii respectiv terasa si cateva tevi uzate de apa calda. Acum am aflat ca din acesti bani administratorul a platit restantele la facturile de UTILITATI neachitate din cauza restantierilor.
Intrebarile mele sunt;
- este necesar ca acest fond sa fie oprit la infinit sau pe fiecare an sa se stranga o anumita suma fixa.
- din aceasta suma administratorul hataraste ce plateste?
- daca refuz sa mai achit aceasta suma tocmai pentru ca nu sunt de acord sa se plateasca sumele restantierilor ce trebuie sa fac?
_ cui ma pot adresa sa se rezolve cumva aceasta neregula?