Salutare , am un vecin care are geamuri prin care efectiv vede toata propietatea mea .geamurile sunt la nivelul 1 si sunt la o distanta de circa 3 m de propietate .cum ar trebuie sa il somez in scris sau sa fac direct reclamatie la politia locala?
cum ar trebuie sa fie sesizarea scrisa prin care il somez sa astupe geamurile?
Bună ziua, trebuie sa merg la cursuri în afara tari și întrebarea mea este dacă diurna e obligatorie? . Mi se asigura cazare, mâncare și transport de către angajator. Mulțumesc
buna.intr-o seara glumind cu un prieten pe facebook si facand oreacum misto de el,a venit impreuna cu unul din frati au intrat pe propietate privata ma lovit pe mine si sotia mea si amenintat,am certificat depus pentru 3-4 zile ingrijire si 2 martori care au dat declaratie la politie,am sentimentul ca politia din localitate e corupta pt, ca imediat dupa atac agresori stiau ce am declarat....si acum din surse neoficiale stiu ca o sa luam toti 1000 amenda pt toate faptele produse.vreau un sfat cum sa procedez???si cum se incadreaza fapta
sunt angajat la o firma cu program de 4 ore pe zii dar de fapt lucrez 8 vreau sa imi dau demisia dar la program de 4 ore mai trebuie sa stau in preaviz????