avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna în afara tari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna în afara tari

Bună ziua, trebuie sa merg la cursuri în afara tari și întrebarea mea este dacă diurna e obligatorie? . Mi se asigura cazare, mâncare și transport de către angajator. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 23 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se acorda si diurna.

art.44 C.mun.
....
(2) Salariatul delegat are dreptul la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de delegare, in conditiile prevazute de lege sau de contractul colectiv de munca aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna externa VIRGIL31 VIRGIL31 Buna ziua. Am si eu o nelamuriere. In cazul in care un salariat cu CIM incheiat in Romania, din transporturi, cu functia de sofer, lucreaza in afara tarii, in ... (vezi toată discuția)
Angajator nou victor sorin victor sorin Buna ziua , am fost angajat de curand , urmeaza sa faec niste cursuri de calificare in alta localitate pt aproximativ doua saptamini , angajatorul mia ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli inglobeaza diurna ? Medu Medu Ce cheltuieli inglobeaza diurna? Biletele de maxi-taxi, bus, taxi intra in diurna sau se calculeaza separat? DIURNA=? (vezi toată discuția)