avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajator nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajator nou

Buna ziua , am fost angajat de curand , urmeaza sa faec niste cursuri de calificare in alta localitate pt aproximativ doua saptamini , angajatorul mia comunicat ca ei asigura doar cazare si o masa pe zi . Din cunostintele pe care le am legate de codul munci stiu ca se plateste si o diurna . Care sunt conditiile cu privire la diurna .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:10, 16 Mai 2018
Conform art.44 alin.2 C.mun., salariatul delegat are dreptul la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de delegare, in conditiile prevazute de lege sau de contractul colectiv de munca aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna în afara tari ghiureamaryus ghiureamaryus Bună ziua, trebuie sa merg la cursuri în afara tari și întrebarea mea este dacă diurna e obligatorie? . Mi se asigura cazare, mâncare și transport de ... (vezi toată discuția)
Delegare anton981 anton981 Buna ziua . Am o nelamurire . Locul meu de munca este la 65 km de casa si fac naveta de 20 de ani . Acum un an am fost delegati la un alt loc de munca in alta ... (vezi toată discuția)
Diurna si masa data angajatilor in delegatie pagigp pagigp daca am angajati in delegatie pot sa dau diurna si masa si sa fie deductibile ambele sau care este este solutia legala cea mai buna ? (vezi toată discuția)