avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate doderosandro

Activitate doderosandro

Politia din zona cunoaste situatia.Parchertul din zona cunoaste situatia fiind informati scris. Numai ca tocmai domniile lor incearca prin diferite forme a acoperii aceasta firma. Administratori firmei fiind influenti oameni de afaceri actualmente Consilieri judeteni si fosti candidati la parlamentul Romaniei din partea pnl.

O firma agriclola societate comerciala GGG lucreaza fara acordul proprietarilor mai multe terenuri in extravilanul unei comune. Proprietari de drept denuntaau firma la politie si parchet pentru tulburare de posesie dosar din iunie 2014. . Dupa ce au inceput audierile la politie Firma agricola societate comerciala GGG, solicita intrarea in insolventa, dupa inceperea audierilor la politie. Probabil pentru a scapa de eventuale daune materiale ce vor fi cerute de proprietarii de terenuri.Mai mult decat atat Firma Societate comerciala GGG.continua sa lucreze ilegal terenurile oamenilor din comuna,iar unele parcele de teren le-a subinchiriat fara acte altor persoane fizice pentru gradinarit
Politia nu cunoaste acesta situatie care este tinuta ascunsa de administratorii firmei.
Cu se poate face ? Ce se poate intampla ? Trebuie sa aduc la cunostiinta parchetului si politiei ? Sau se merge si fara stirea lor ? Ce se poate intampla ?
Va rugam si va multumim !
Sunt nedumerit .. O firma agriclola societate comerciala lucreaza fara acordul proprietarilor mai multe terenuri in extravilanul unei comune. Proprietari de drept denunta firma la politie si parchet pentru tulburare de posesie dosar din iunie 2014. . Dupa ce au inceput audierile la politie Firma agricola societate comerciala solicita intrarea in insolventa, dupa inceperea audierilor la politie. Probabil pentru a scapa de eventuale daune materiale ce vor fi cerute de proprietarii de terenuri. Politia nu cunoaste acesta situatie care este tinuta ascunsa de administratorii firmei.
Cu se poate face ? Ce se poate intampla ? Trebuie sa aduc la cunostiinta parchetului si politiei ? Sau se merge si fara stirea lor ? Ce se poate intampla ?
Va rugam si va multumim !
Cu deosebita stima va rog daca aveti un pic de timp liber. am un frate bonlav Speta: In anul 1981 Florin a fost chemat la recrutare pentru a fii incorporat in armata romana in acel an obligatorie. A recrutat fiind apt medical pentru arma aviatie. In aprilie 1982 a fost incorporat in armata. In urma unui regim strict si a unor batai primite fratele meu a devenit alt om. Mai precis sa inbolnavit psihic. Dupa 4 luni de armata a fost declarat: Inapt seviciul militar-lasat la vatra clasat cu scoatere din evidenta.Diagnostic: Psihopatie grava cu decompensari frecvente. In certificatul medical eliberat de:Spitalul Militar scrie: Ca RETINETI boala a fost constatata pe timpul satisfacerii serviciului militar. De atunci fratele meu a mai lucrat,, a mai fost angajat cateva luni de zile ( pe vremea lui Ceausescu ) Dupa care a venit revolutia si a noi familia am facut demersuri pentru a obtine un certificat de persoana cu handicap. Este declarat persoana cu handicap gr.2 Permanent ( Fara revizuire )si are un ajutor banesc de 234 lei de persoana cu handicap din patrea primariei. Este in evidenta serviciilor de psihiatrie. INTREBARE ? POATE BENEFICIA SI DE PENSIE DE INVALIDITATE ? Si care ar fii pasi de urmat?

O persoana cu handicap sever ( retard mental sever ) Dupa moartea parintilor sai este luat din Bucuresti unde era in evidenta unei primari.Luat de un var .Transferate toate documentele in alt judet.
Primeste indemnizatie pers cu handicap.
Persoanele care lau luat (var) sa angajat ca asistent social la primaria din accea localitate
,De unde primeste un salariu.
INTREBARE ?
Este obligatoriu pentru acest var sa fie curatorul acestui bonlav ?
Este obligat primarul sa instituie curatela obligatorie ?
Find vorba de un retard mental sever ?
Ce spune legea ?
il poate obliga cineva pe acest var sa fie curatorul acestui bonlav ?
Partea dezgustatoare a faptelor este ca nu ia dat salarii pe lunile septembrie + octombrie+ cocediul de odihna neefectuat de 2 ani de zile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Niciodata nu a primit aceasta decizie ! A mers la itm sa verifice. Itm a facut un control la firma si ia raspuns in luna noiembrie 2011. Ca are aceasta decizie.. El angajatul efectiv nu a mai fost primit la munca de pe data de 10 octombrie 2011
Si daca ar ajunge in instanta de judecata ce sanse ar avea angajatul ? eu am scris si sustinut ca sansele sunt NULE
Concluzia este ca acest agajat sa trezit dat afara de la seviciu ! Salariatul a aflat dupa 45 zile ca incetase acest cim. Saracul de el , habar nu a avut ! Se mai poate face ceva? deja au trecut 65 zile ? Chiar daca il da in judecata pe patron eu iam spus ca nu are sa castige. Dar el sustine ca nu a vazut acel acord.

Situatie: si speta in litigiu...
1) .Art.55 lit.b din Codul muncii se refera la incetarea contractului individual de munca cu acordul partilor.
Un patron desface Contractul individual de munca potrivit art 55 lit b. ( acordul partilor ) Il depune prin revisal la I.t.m.
Angajatul habar nu are de acest acord. Merge la serviciu si patronul il da afara direct si nu-l mai primeste. Fara nici o explicatie.
Angajatul nu a avut cunostiinta de asa ceva.De semnat nici nu se pune problema..
Patronul sustine ca nu avea nevoie de acordul scris al angajatului. Spune si sustine ca: A avut acordul verbal... ????
Ce si cum este normal.???? Pe acest acord art.55 lit.b nu esxista semnatura angajatului.......