Buna ziua.
In februarie 2007 am reziliat un contract cu o firma de internet.
acum cateva saptamani primesc de la ei o notificare prin care sunt anuntat ca am de achitat un debit restant din martie 2007 pana in august 2009 de 900 lei si am fost invitat la ei la firma pentru rezolvare pe cale amiabila.
M-am dus si le-am zis ca eu am fost plecat din tara in perioada noiembrie 2006 - februarie 2007, am achitat la intoarcere abonamentul pe 2 luni restante si am lasat la sediul lor o cerere de reziliere. Doamna de la caserie mi-a zis ca la ei nu a fost inregistrata cererea mea de reziliere si ca trebuia sa anunt cu 30 de zile inainte intentia de a rezilia contractul.
La momentul respectiv nu mi s-a dat nici un numar de inregistrare.
In aceasta perioada, din februarie 2007 pana acum cateva saptamani nu mi s-a adus la cunostinta ca ei nu au reziliat contractul.
Intre timp firma a schimbat adresele IP alocate clientilor. Stiu acest lucru deoarece mai am prieteni care sunt inca conectati la firma respectiva.
Banuiesc ca va urma un proces si as dori un sfat deoarece nu imi convine sa platesc pentru aiureala unui angajat al firmei respective care a pierdut o cerere.
Sal. Am absolvit anul acesta facultatea de drept si as dori sa aflu ce trebuie sa fac pentru a intra in avocatura. Stiu ca se da examen la barou si ca trebuie sa fac stagiatura, dar nu stiu daca examenul de barou se da inainte de stagiatura sau dupa, in caz ca se da inainte se mai da si la terminarea stagiaturii examen, care sunt taxele ce trebuie platite pt examenul de barou, cum aflu tematica pt examen si data acestuia? :-/
stie cineva unde gasesc o colectie a codurilor de procedura penala incepand cu codul din 1864? sau macar unde gasesc ceva despre evolutia institutiei actiunii civile exercitate din oficiu?