avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate darie7

Activitate darie7

Daca cineva primeste ordin de executare silita de la un credit bancar, si aceea persoana nu are nimik pe numele ei, singurul lucru legat cu adresa din buletin este doar mutatia.Ce se poate intampla cu aceasta persoana?Se incepe executarea silita asupra proprietarului unde este mutatia din buletin? Asupra persoanei in cauza se poate incepe urmarire penala daca nu are nici un bun pe numele ei?
Multumesc frumos
Stie cineva ce s-a mai intamplat despre acest subiect? Am inteles ca cineva din sibiu a castigat la Haga un proces cu statul roman si aceasta taxa a fost declarata ilegala. S-a luat vrea hotarare in acest sens? Statul roman a avut o pozitie oficiala?
Multumesc anticipat
Buna ziua,
Am fost oprit de politie , s-a constatat ca am numerele rosii expirate (inclusiv si eu),
si au facut acel proces verbal (pe o coala A4) pentru deschiderea dosarului.Dupa care mi-au dat drumul cu promisiunea mea sa-i contactez pt a-i "premia" pt a se face uitata toata povestea.Mentionez ca nu am semnat nimik, nu au facut poze la masina, nu m-au dat prin statie, nu era nici un martor, nu mi-au ridicat masina.
Intrebarea mea este in cat timp pot depune ei procesul verbal la politie si ce anume poate invoca sa amane aceasta depunere si sa aibe posibilitatea sa il depuna cand vor ei in decurs de 15 zile. Daca se ajunge aici care sunt variantele mele :cele mai optimiste si cele mai pesimiste.Ce se intampla cu permisul si cu masina. Multumesc anticipat
Cu stima
D.I