avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

prima inmatriculare

Stie cineva ce s-a mai intamplat despre acest subiect? Am inteles ca cineva din sibiu a castigat la Haga un proces cu statul roman si aceasta taxa a fost declarata ilegala. S-a luat vrea hotarare in acest sens? Statul roman a avut o pozitie oficiala?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 08:08, 28 Aprilie 2011
Intrati pe Motivare cauza tatu - romania . Gasiti in documente utile pe aceasta pagina in partea dreapta.
Da s-a schimbat optica instantelor si acum curg..........revizuiri la greu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare Liviu64 Liviu64 mentionez ca masina am inscris-o in 07.06.2010 iar taxa am achitat-o in 03.06.2010 , care sunt sansele de recuperare ca am inteles ca dupa februarie 2010 este ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto 2010 catalina83 catalina83 Am platit taxa auto in februarie 2010 in Sibiu.As putea sa imi recuperez banii?nu sunt multi dar nu as vrea sa ii fac cadou statului.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cjue si taxa de poluare Cornel  Vasile Cornel Vasile Taxa auto instituită de Guvernul României în ianuarie 2012 contravine Articolului 110 al Tratatului de Funcţionare al Uniunii Europene, a stabilit Curtea ... (vezi toată discuția)