avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Activitate simona38

Activitate simona38

un salarit figureaza ca fiind activ in revisal. la data respectiva s-au efectuat modificarile de salariu, in speta 01.01.2018 si 01.01.2019, prpblema este ca el nu mai este angajatul societatii din oct 2017. cum operez incetarea ? cum procedez cu modificarle de salariu ?
am un coleg de munca, fost cadru militar, pensionar din anul 2002. tot de atunci liucreaza, dar in domeniu civil. nu se poate recalcula pensia pe baza contributiei la asigurarile de stat pt perioada muncita de dupa pensionare asa cum se procedeaza la pensionarii proveniti din sistemul civil ?
am un caz. o solicitare de angajare din parte uni fost cadru al armatei, pensionat anticipat. cat e de legala solicitarea? am gasit in art 76 lg 223/2015 ca se poate cumula pensia cu salariul.
Răspuns la discuția cadru ssm
VA MULTUMESC.
Răspuns la discuția cadru ssm
multumesc.
Răspuns la discuția cadru ssm
domeniu hotelier, 3 salariati.
Discuție cadru ssm
buna ziua. care este temeiul legal prin care o societate este obligata sa aiba ca angajat cu norma intreaga un cadru ssm ?
Răspuns la discuția incetare cim
grad II accentuat
Răspuns la discuția incetare cim
DA, dar nu are inca decizie de pensionare.
Răspuns la discuția incetare cim
ce articol ? nu regasesc temeiul legal. inteleg ca sunt obligata sa ii desfac cim in momentul in care vine cu decizia de pensionare pe caz de boala. in revisal este art. strict pentru pensionare (anticipata, limita de varsta.invaliditate)