avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare persoana pensionat anticipat din sistemul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare persoana pensionat anticipat din sistemul militar

am un caz. o solicitare de angajare din parte uni fost cadru al armatei, pensionat anticipat. cat e de legala solicitarea? am gasit in art 76 lg 223/2015 ca se poate cumula pensia cu salariul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 8 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, poate cumula pensia cu salariul ... aveti si baza legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare in munca pensionar VALENTINCOPOSU VALENTINCOPOSU Buna. Sunt cadru militar in rezerva. Am trecut in rezerva cu drept de pensie de serviciu anticipata partiala, conform art. 18, lit. b) din Legea 223/ 2015 ... (vezi toată discuția)
Cumul de venituri Elena Elena Elena Elena Buna ziua, Un cadru militar a trecut în rezervă, beneficiind de pensie de serviciu anticipata parțială conf. Art. 18 lit. B, din Lg. 223/2015. Vrea în ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipat parțială RDoru RDoru Bună . Am fost cadru militar, în urmă cu trei ani am fost declarat apt limitat, și pensionat anticipat parțial. Menționez că pe decizia de ... (vezi toată discuția)