avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie militara

am un coleg de munca, fost cadru militar, pensionar din anul 2002. tot de atunci liucreaza, dar in domeniu civil. nu se poate recalcula pensia pe baza contributiei la asigurarile de stat pt perioada muncita de dupa pensionare asa cum se procedeaza la pensionarii proveniti din sistemul civil ?

Alte discuții în legătură

O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea ... DimitriP DimitriP O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea armatei, beneficiaza de pensie militară de serviciu, a primit si solde compensatorii, ... (vezi toată discuția)
Pensionat - angajare dupa pensionare , retinere cas , cass ContSters404753 ContSters404753 Am lucrat ca și cadru militar. Anul acesta m-am pensionat anticipat. Deoarece am doar 50 ani, am ocupat ulterior, prin concurs, un post de funcționar ... (vezi toată discuția)
Talon pensie militar cerut la dosar pensie civil anastancu anastancu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire, mama mea a fost asistenta medicala-cadru militar si acum are pensia de militar, dar inainte de aceasta ... (vezi toată discuția)