avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate ellyna_57

Activitate ellyna_57

Multumesc de raspuns!In cazul meu sunt cei 700 de angajati care am lucrat.Unitatea este desfiintata si o buna parte deja daramata si vanduta.Am luat legatura cu cei care detin arhiva si mi-au comunicat ca nu mi se poate elibera adeverinta,dar nu in scris ci doar verbal.
Am solicitat adeverinta pentru veniturile nepermanente,mi s-a comunicat telefonic de la arhiva ca nu este posibila eliberarea,arhiva a fost inudata acum 2 ani.Cum este de procedat in acest caz?Va multumesc! ELENA IONEL
Răspuns la discuția Pierderi retea apa
Va multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Pierderi retea apa
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc!Am adresat in scris problema presedintelui, in urma cu 2 luni,nu ne-a raspuns.Ne-am adresat compartimentului din cadrul Primariei,asteptam raspuns,dar intre timp multi dintre propietari sunt in situatia in care unitatea care ofera servicii de apa-canal a sistat furnizarea apei.
Buna seara,
Cand si cum sunt regularizate pierderile de apa ce rezulta ca diferenta intre valoarea facturii emisa de furnizor si contoarele individuale din locuintele unui bloc cu 6 apartamente?Administratorul asociatiei vine cu o regularizare dupa 22 de luni,trecand in lista de plata pentru fiecare apartament o suma de 340 de lei,fara nici o alta explicatie.Este legal si care este legea care reglementeaza acest lucru?Va multumesc!
Va multumesc mult!Maine e ziua cea mare am reusit sa strang o parte din locatari si am invitat-o la discutii ,iar luni urmeaza sa verificam daca sunt sau nu achitate facturile de utilitati.Am rugat-o sa ne aduca copie dupa somatiile de plata facuta restantierilor,iar acolo unde este cazul nr.de dosar pentru cei trimisi in judecata.Tabelele cu sumele de plata ce trebuiau afisate si sa fie contrasemnate de Presedintele asociatiei,facturile cu diferentele care le invoca si de unde provin.Oricum marea majoritate dintre locatari sunt la zi cu plata,restantierii find doar 7 ,din intreaga asociatiei-cu restante foarte mari si pentru care trebuia sa introduca in instanta actele,restantele fiind de peste 5 ani!
Va multumesc!Dar casiera este si presedinte de asociatie!Sicer sa va spun o sa incerc sa merg la Primaria orasului Gura-Humorului,poate voi primi ceva lamuriri!
Va multumesc!Ceea ce de fapt ne intereseaza pe noi locatarii este daca banii care ii platim sunt predati.La avizierul blocului nu exista liste cu locatarii din care sa rezulte din ce este formata suma,daca plata este la zi.
Pe chitanta eliberata de Asociatia de locatari nr.8 din Gura-Humorului,este trecuta doar suma iar la reprentand este trecut contravaloare intretinere luna iunie 2015.De cateva luni nu au mai fost afisate tabelele cu sumele de plata si din ce sunt formate.Noi ca locatari,am cerut relatii si de la ACET Suceava-sucursala Gura-Humorului,ni s-a comunicat ca ei nu tin evidenta decat a facturilor emise de furnizor,in rest este treaba asociatiei.Daca eu ca locatar vrea sa vad daca apar cu intretinerea la zi sau sunt restantiera nu am de unde afla.Cand am cerut relatii la casiera ni s-au aratat niste tabele cu modificari si care nu purtau decat semnatura ei.
Care este valoarea unei expertize financiar contabile a unei asociatii de propietari de 136 de apartamente ?