avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am solicitat adeverinta pentru veniturile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am solicitat adeverinta pentru veniturile nepermanente,mi s-a ...

Am solicitat adeverinta pentru veniturile nepermanente,mi s-a comunicat telefonic de la arhiva ca nu este posibila eliberarea,arhiva a fost inudata acum 2 ani.Cum este de procedat in acest caz?Va multumesc! ELENA IONEL
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:39, 1 Octombrie 2024
Daca nu mai exista arhiva nu prea mai aveti ce face ...mai exista angajatorul sau ati luat legatura cu cei care detin arhiva?
Multumesc de raspuns!In cazul meu sunt cei 700 de angajati care am lucrat.Unitatea este desfiintata si o buna parte deja daramata si vanduta.Am luat legatura cu cei care detin arhiva si mi-au comunicat ca nu mi se poate elibera adeverinta,dar nu in scris ci doar verbal.
Sesizati ITM-ul local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus in 08/01/.2024 la angajator cerere pentru sporuri nepermanente ... ilie laurentiu ilie laurentiu Am depus in 08/01/.2024 la angajator cerere pentru sporuri nepermanente dar pana la data prezenta nu am primit niciun raspuns. Am incercat sa iau legatura cu ... (vezi toată discuția)
Referitor: modul si termenele de eliberare a adeverintelor de catre detinatorii de arhive uberum uberum Stimati domni , Sunt administrator la SC UBERUM SRL si citind cateva din raspunsurile dumneavoastra ( vezi cazul din 17 iunie cu anonissimona ) observ ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca mavrodinioan mavrodinioan buna ziua ! va ro sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urm intrebare in anul 1985 am lucrat la coperativa de productie achizitii si desfacerea marfurilor ... (vezi toată discuția)