avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am depus in 08/01/.2024 la angajator cerere pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am depus in 08/01/.2024 la angajator cerere pentru sporuri nepermanente ...

Am depus in 08/01/.2024 la angajator cerere pentru sporuri nepermanente dar pana la data prezenta nu am primit niciun raspuns. Am incercat sa iau legatura cu angajatorul .dar nu am putut nici la telefon si nici direct. Am luat legatura cu Inspectoratu Teritorial de Munca si mi-a comunicat ca arhivele au fost transferate la o firma privata ,cu mult dupa ce am depus cererea.Desi angajatorul avea obligatia sa-mi elibereze adeverinta gratuit totusi nu a facuto ,mai mult ITM m-a indrumat spre instanta de judecata .Ce e de facut ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 23 Septembrie 2024
Puteti deschide actiune in instanta impotriva angajatorului.
Adresati-va firmei care detine arhiva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am solicitat adeverinta pentru veniturile nepermanente,mi s-a ... ellyna_57 ellyna_57 Am solicitat adeverinta pentru veniturile nepermanente,mi s-a comunicat telefonic de la arhiva ca nu este posibila eliberarea,arhiva a fost inudata acum 2 ... (vezi toată discuția)
Arhiva fabricii suveica stefaniapetre stefaniapetre Buna ziua! Ma puteti ajuta cu mai multe informatii referitoare la arhiva fabricii Suveica?A reusit cineva sa obtina actele necesare pentru dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Sporuri salariale Buna ziua de unde pot face rost de o adeverinta cu sporurile salariale daca firma respectiva a fost radiata in 2006? adeverinta o cere la casa de ... (vezi toată discuția)