avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva fabricii Suveica
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva fabricii Suveica

Buna ziua!
Ma puteti ajuta cu mai multe informatii referitoare la arhiva fabricii Suveica?A reusit cineva sa obtina actele necesare pentru dosarul de pensie (sporuri, adeverinte) ?Am primit un act de la ITM cum ca lichidatorul acesteia ar fi Frottierex (tot o firma de textile deschisa prin '90) , insa reprezentantii firmei spun ca ei nu au avut niciodata acte de la Suveica.
Parca ma invart in cerc cu toata povestea asta... #-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 18 Iulie 2024
Cititi si raspunsurile de aici www.avocatnet.ro/content/for...
Orice demers pe care il faceti trebuie facut in scris, cu nr. de inregistrare/ data, nu verbal sau telefonic.
Puteti depune o cerere la Arhivele nationale din Bucuresti unde ar putea fi depusa arhiva fabricii Suveica.
Angajatorul care a preluat firma avea obligatia sa preia si arhiva.
Va multumesc frumos pentru raspuns!Am incercat toate aceste variante...
Am crezut ca exista totusi cineva care a reusit sa obtina adeverintele de sporuri si ma poate indruma.
Din pacate cel care se spune ca ar fi lichidator sustine ca nu a apucat sa ia actele...a fost un incendiu la fabrica...,iar Arhiva Statului nu are nici ea acte de acolo.
E o situatie absurda...acolo au lucrat sute de oameni (poate chiar mii).. :-/
Scrieti, citez: "....cel care se spune ca ar fi lichidator sustine .......".
Intocmiti o adresa scrisa, cu nr. de inregistrare/ data (trimiteti prin posta cu confirmare de primire) si solicitati, sa primiti raspuns in scris. Cu raspunsul primit puteti sa va adresati instantei de judecata impotriva lichidatorului, daca incendiul nu se confirma prin documente.
Buna ziua,
fiti amabila, ati reusit sa obtineti adeverinta cu vechimea dvs? Mama mea a iesit la pensie si este in aceeiasi situatie. Unde putem gasi arhiva celor de la Suveica?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2024
badila costel, utilizator
Trebuie găsită arhiva societății Frottierex S.A. cu sediul in Bucureşti, Sectorul 2, B-dul Lacul Tei nr. 17 este fosta Fabrica Suveica - unitatea 1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva suveica Tyka Tyka A reusit cineva sa gaseasca arhivele fostei fabrici suveica? As fii recunoscator pentru niste raspunsuri. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pt sporurile de noapte suveica unitatea a unde le pot gasi ca ... Stela55 Stela55 Pt sporurile de noapte Suveica unitatea A unde le pot gasi ca am cautat peste tot imi trebuie la pensionare. (vezi toată discuția)
Bună seara. caut arhivele cu cărti de munca ale suveica sa ... Anca BARGHISAN Anca BARGHISAN Bună seara. Caut arhivele cu cărti de munca ale Suveica sa , sectia A , bucuresti. MULȚUMESC (vezi toată discuția)