avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Suveica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Suveica

A reusit cineva sa gaseasca arhivele fostei fabrici suveica? As fii recunoscator pentru niste raspunsuri. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vio@ , utilizator 13:44, 27 Mai 2022
Frottierex S.A. cu sediul in Bucureşti, Sectorul 2, B-dul Lacul Tei nr. 17 este fosta Fabrica Suveica - unitatea 1.

Bună ziua! A-ti gasit arhiva fostei fabrici Suveica ? Sun interesată si eu , am lucrat la unitatea C.

Tyka a scris:

A reusit cineva sa gaseasca arhivele fostei fabrici suveica? As fii recunoscator pentru niste raspunsuri. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. caut arhivele cu cărti de munca ale suveica sa ... Anca BARGHISAN Anca BARGHISAN Bună seara. Caut arhivele cu cărti de munca ale Suveica sa , sectia A , bucuresti. MULȚUMESC (vezi toată discuția)
Pt sporurile de noapte suveica unitatea a unde le pot gasi ca ... Stela55 Stela55 Pt sporurile de noapte Suveica unitatea A unde le pot gasi ca am cautat peste tot imi trebuie la pensionare. (vezi toată discuția)
Bună ziua, În perioada 1982 -1989 am lucrat în cadrul it suveica, ... vio@ vio@ Bună ziua, În perioada 1982 -1989 am lucrat în cadrul IT Suveica, secția țesătorie. Întrebarea mea este; unde trebuie să merg pentru adeverința din ... (vezi toată discuția)