Buna, am si eu o intrebarre. primind hotararea definitiva de mai jos in data de 15ianuarie 2013, cand voi avea dreptul de a da examen pt permis de conducere?dupa terminarea pedepsei de 8 luni inchisoare cu suspendare? sau a totalului de 8luni inchisoare cu suspendare plus 2ani termen de incercare? iar daca este cea dea 2-a varianta, am posibilitatea de a cere cumva scurtare acesteia? va multumesc anticipat.
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În baza art.208 al.1 şi 4 C.pen. cu aplicarea art.320 ind.1 al.7 C.pr.pen. condamnă pe inculpatul P.R. pentru săvârşirea infracţiunii de furt, la pedeapsa de 8 luni închisoare În baza art.86 al.1 din OUG 195/2012 cu aplicarea art.320 ind.1 al.7 C.pr.pen. condamnă pe inculpatul P.R. pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere valabil, la pedeapsa de 8 luni închisoare În baza art.87 al.1 din OUG 195/2012 cu aplicarea art.320 ind.1 al.7 C.pr.pen. condamnă pe inculpatul P.R. pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge, la pedeapsa de 8 luni închisoare În baza art.33 lit.a şi art.34 lit.b C.pen. inculpatul va executa pedeapsa de 8 luni închisoare În baza art.81 C.pen. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata prev. de art.82 C.pen., stabilind 2 ani şi 8 luni, termen de încercare. În baza art.359 C.pr.pen. învederează inculpatului consecinţele dispoziţiilor art.83 C.pen. pe durata executării pedepsei. În baza art.71 C.pen, interzice inculpatului drepturile prev. de art.64 lit.a teza II şi b C.pen. iar în baza art.71 al.5 C.pen. pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii le suspendă şi pe acestea. În baza art.14,346 C.pr.pen. constată faptul că partea vătămată D.N. nu se constituie parte civilă. În baza art.191 al.1 C.pr.pen. obligă inculpatul la plata sumei de 1200 lei, cheltuieli judiciare către stat.
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook