avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Activitate dana_leea

Activitate dana_leea

Răspuns la discuția despagubire inundatie
ce sa mai negociez cu vecinii? ei au profitat de ocazie, au incasat o tona de bani si avum isi freaca mainile. Pt ei a fost o ocazie numa buna k sa isi renoveze apartamentul, sa isi cumpere mobila si altele. Dar de ce pe banii mei? nu imi convine. Sunt niste smecheri.
Răspuns la discuția CALCUL PENSIE
normal ca afecteaza. Si mai stai pentru 2 ore? cauta de lucru in alta parte.
Răspuns la discuția despagubire inundatie
Au inaintat deja dosarul in instanta, dar nu au aceasta dovada de constatare, care cred eu ca este importanta. Pot sa le cer despagubiri morale pentru ca ma poarta prin judecatorie asa de aiurea? sincer sunt stressata de aceasta intamplare si ma rog sa se termine mai repede.
Răspuns la discuția despagubire inundatie
Fara dovezi certe?
Răspuns la discuția despagubire inundatie
nici un reprezentant al firmei de asigurari nu a intrat in apartamentul meu. si nu pt ca nu as fi dat drumul la usa, pur si simplu nu a fost nimeni. defectiunea nu a fost de la partile comune, ci de la mine, dar nu s-a facut nici o constatare. de ce sa ma cheme in judecata?
Cu ceva timp in urma am avut inundatie.A curs ceva apa la vecinul de sub mine, care a fost despagubit in baza politei de asigurare. Firma de asigurare vrea sa isi recupereze banii de la mine. Poate actiona in instanta fara a avea de la asociatia de proprietari un proces verbal de constatare a defectiunii la reteaua de apa? Precizez ca la mine in apartament nu a fost nimeni sa verifice nimic.