avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Activitate MARIAN_V

Activitate MARIAN_V

Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti si mie, care sunt pasii de urmat dupa obtinerea de la primaria generala,prin hotarare definitiva, a dispozitiei prin care se propune acordarea de acordare a masurilor reparatorilor prin echivalent(cheltuilelile de judecata la care au fost obligati au fost platite prompt.)
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Drepturi Litigioase
Atentie la data la care sa pronuntat instanta pe fond si data la care ati vandut drepturile litigioase.Daca sa pronuntat pentru dumneavoastra si dumneavoastra la aceea data nu mai erati propietar atunci aveti o problema pentru ca nu mai aveati calitate.
Multumesc pentru sfat,astept sa ma debranseze si sa nu pot sa-mi desfasor actvitatea,sa trimit angajatii in fara plata si sa ma transform in ''Don cu morile"X-(
Sunt asociat 50%intr-o societate comerciala care a incheiat in data de 01.03.2010 un contr.de inchiriere pt un spatiu com.(inreg.la Adm.Fin.) si am inceput demersurile pt.furniz.de energ.electrica cu furnizorul din Bucuresti.Am descoperit ca fosta soc.com.care a fost chiriasa a aceluiasi spatiu avea datorii foarte mari la acest punct de consum si reprezentatii furnizorului nu au dorit sa ne faca contract decat la plata acelor datorii(peste10.000lei) lucru pe care l-am facut pentru urgentarea inceperii activitatii desi nu trebuia noi neputind sa introducem acea plata in contabilitate.Am depus si o garantie la banca in val.de 5.100 lei in favoarea furnizorului italian pentru intrarea in normalitate.Dupa aceasta am incheiat cu furnizorul contractul incepand cu data de25.03.2010.Problema care doresc sa o supun experizei dumneavoastra este urmatoarea:
a)Desi aveam contract semnat facturile veneau tot pe fosta societate cu penalitati la penalitati etc. fapt ce m-a obligat sa nu le platesc si sa sesizez aceasta neregula in repetate randuri furnizorului chiar si in scris prin registratura lor.In final pri decembrie au schimbat contorul de energie si au inceput sa vina facturile pe noi.
b)mentionez ca doresc sa platesc consumul pe soc.noastra dar doar cu factura pe noi lucru pe care l-am specificat si in sesizari acest lucru nefiind posibil dupa seful lor de recuperari creante.
c)in final am primit o notificare de reziliere si debransare eu nefiind in culpa fata de dansii cu nimic si cu toate facturile care au venit pe soc. noastra la zi si cu garantie depusa.
Astept cu nerabdare un raspuns MULTUMESC