avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dispozitie primar L10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dispozitie primar L10

Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti si mie, care sunt pasii de urmat dupa obtinerea de la primaria generala,prin hotarare definitiva, a dispozitiei prin care se propune acordarea de acordare a masurilor reparatorilor prin echivalent(cheltuilelile de judecata la care au fost obligati au fost platite prompt.)
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cum pot executa o hotarare judecatoreasca pe legea10/2001 nemodificata? Dalila-Georgiana Herescu Dalila-Georgiana Herescu Speta pe scurt: Am chemat in judecata primaria prin primar pentru ca nu am fost multumita de cuantumul despagubirilor si de modalitatea de acordare a lor ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc sau anrp ? DEBRA DEBRA Am o sentinta civila definitiva si irevocabila pentru un teren in baza Legii 10, teren ce nu mai poate fi restituit in natura. \"Tribunalul obliga primaria sa ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 IOSUB CRISTI IOSUB CRISTI Speță : ● In anul 2oo7, primarul emite dispoziție prin care se respinge notificarea formulata in baza legii 10/2oo1 , prin care solicitam ... (vezi toată discuția)