avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Activitate miss-lili

Activitate miss-lili

Buna ziua,
Am mai postat pe acest forum,dar inca nu am primit nici un raspuns.Ajutati-ma,va rog,cu ceva informatii.
Sunt de cetatenie moldava, casatorita pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman si in prezent dorim sa divortam cu acordul ambelor parti.
Problema ar fi ca noi momentan suntem in tari diferite, eu in Franta, el in Olanda.Eu muncesc si nu voi putea in nici un caz sa merg la Romania.As vrea sa aflu daca as putea face o procura la notarul ambasadei Moldovei la Paris ca sa imputernicesc pe cineva in Romania.
Mentionez ca eu nu am cetatenie romana.
Este posibila aceasta imputernicire si in cazul noii legi a divortului,dat fiind faptul ca ea specifica ca ambele pati trebuie sa fie prezente.

Va multumesc.
Răspuns la discuția divort la notar
Buna ziua,

Sunt de cetatenie moldava, casatorita pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman si in prezent dorim sa divortam cu acordul ambelor parti.
Problema ar fi ca noi momentan suntem in tari diferite, eu in Franta, el in Olanda si as vrea sa aflu daca as putea face o procura la notarul ambasadei Moldovei la Paris ca sa imputernicesc pe cineva in Romania.
Este posibila aceasta imputernicire si in cazul noii legi a divortului,dat fiind faptul ca ea specifica ca ambele pati trebuie sa fie prezente.

Va multumesc.
Buna ziua,

Problema ar fi ca noi momentan suntem in tari diferite, eu in Franta, el in Olanda si as vrea sa aflu daca as putea face o procura la notarul ambasadei Moldovei la Paris ca sa imputernicesc pe cineva in Romania.

Va multumesc.