avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate zacks

Activitate zacks

Cum se poate obtine blocarea unui proiect de statie epurare care se afla la mai putin de 300 metri de locuinte si terenuri cumparate avand Certificat de Urbanism pentru spatiu locuinte si constructii nepoluante?

Ordinul 536/1997 prevede ca statiile de epurare sa fie la cel putin 300 metri de locuinte dar cum poate fi fortata o Primarie sa respecte Ordinul? Poate Primaria sa decida daramarea locuintelor, schimbarii PUZ-ului si daca da se poate bloca sau recupera pretul platit pe teren cand avea Certificat de Urbanism pentru teren destinat locuintelor?
Răspuns la discuția Ordinul 536/1997
ce se poate face pentru a preveni amplasarea unei statii de epurare la mai putin de 300 metri de locuinte asa cum prevede ordinul? se poate obtine blocarea proiectului statiei daca exista deja locuinte in interiorul celor 300 m?
Buna ziua,

Am imprumutat cateva sute de RON unui prieten de cateva luni. Imprumutul s-a facut prin transfer bancar cu justificarea "imprumut" in contul lui bancar. nu am semnat nici un act aditional dar el mi-a confirmat ca banii au intrat in contul lui. de atunci m-a tot dus cu vorba ca o sa mi-i dea dar de o luna a incetat sa mai raspunda la telefon, email etc ceea ce m-a deranjat foarte mult pentru ca daca vrei sa ajuti pe cineva nu te astepti sa fii luat de fraier in modul acesta.

Pot folosi acel ordin de plata cu justificarea imprumut ca o dovada sau inceput de dovada pentru a recupera suma?

Multumesc!