avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocarea proiectului unei statii de epurare langa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocarea proiectului unei statii de epurare langa locuinte

Cum se poate obtine blocarea unui proiect de statie epurare care se afla la mai putin de 300 metri de locuinte si terenuri cumparate avand Certificat de Urbanism pentru spatiu locuinte si constructii nepoluante?

Ordinul 536/1997 prevede ca statiile de epurare sa fie la cel putin 300 metri de locuinte dar cum poate fi fortata o Primarie sa respecte Ordinul? Poate Primaria sa decida daramarea locuintelor, schimbarii PUZ-ului si daca da se poate bloca sau recupera pretul platit pe teren cand avea Certificat de Urbanism pentru teren destinat locuintelor?
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 08:06, 14 Mai 2011
Incercati la mediu, pentru asa ceva exista un proiect pentru mediu, trebuie sa obtina autorizatie de la mediu, incercati blocarea acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul 536/1997 nyari nyari Buna ziua, Sunt interesat daca Ordinul 536/1997 cu referire la norme de igiena publica mai este sau nu in vigoare. Va multumesc pentru ajutor. ... (vezi toată discuția)
Distanta intre constructii jjjrz jjjrz Am cumparat un teren situat la 3 m de un bloc. Locatarii nu sunt de acord ca eu sa construiesc pe acel teren pentru ca le iau lumina soarelui desi construiesc ... (vezi toată discuția)
Mai pot construi casa conform certificatului de urbanism? Mihai2008 Mihai2008 Am cumparat un teren intravilan construibil cu certificat de urbanism in care se specifica destinatia pentru locuinte. Dupa un an si ceva am vazut ca primaria ... (vezi toată discuția)