avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate cristina55

Activitate cristina55

Răspuns la discuția Uscătorie bloc
Problema nu este izolația sau pereții. Lăsând geamurile larg deschise pe timp de iarna,într-o cameră de 4 m2,se face condens ,in casa mea fiind foarte cald.De aici și apariția mucegaiului.
Timp de cca 15-20 ani cât a fost închisă aceasta uscătorie,n-am avut probleme.De când își întinde doamna hainele,umezeala de la ele plus frigul de acolo, rezultă mucegaiul din casa mea.Sa ne înțelegem,nu am mucegai pe la colțurile pereților,am TOT tavanul negru.Am vorbit cu administratorul blocului,iar daca nu ia nici o măsură,mă văd nevoită s-o dau in judecată.
Altă soluție nu găsesc.
Discuție Uscătorie bloc
Buna ziua
Am și eu o problemă cu o vecină,care folosește uscătoria blocului de cca 1 an,in scopul de-aș întinde hainele.
Problema este că,aceasta uscătorie se afla chiar deasupra ap meu.
Doamna lasă toate geamurile uscătoriei larg deschise, ceea ce mi-a cauzat un mare mucegai pe tot tavanul apartamentului meu.
Am fost și i-am bătut geamurile in cuie,că doamna nu vrea sa înțeleagă că am ajuns sa văruiesc de 3-4 ori ,pe an.I-am explicat omenește că îmi pune sănătatea în pericol,atât mie cât și fetiței mele de 6 ani,plus atâtea cheltuieli cu varuirea apartamentului.
Vă rog din suflet, un sfat cum sa pot rezolva aceasta problemă.
Mulțumesc frumos !
Buna ziua.
Urmeaza sa ma casatoresc,dar am o mare teama.Viitorul meu sot,are o gramada de datorii,datorii de care ma tem c-or sa se reverse asupra mea.Poate nu am dreptate,de aceea v-as ruga din toata inima sa ma indrumati cu un sfat,sa-mi spuneti cum as putea proceda.
Eu detin o locuinta (proprietate personala,act vanzare cumparare,facut de parintii mei cu mult timp in urma ),viitorul meu sot are o gramada de amenzi de circulatie,NEPLATITE,pe la taxe si impozite,iar asta ma face sa ma tem c-am sa fiu eu executata,si bunurile mele mobile si imobile.(eu sunt la zi cu toate impozitele,nu am nici o datorie fata de nimeni).
Are ceva datorii si pe la banca,imprumuturi pt nevoi personale,luate cand eu nici nu-l cunosteam,rate pe care NU le mai plateste din cauza salariului mizer.
Intrebarile mele sunt : ma poate executa cineva,cumva,pt datoriile viitorului meu sot? Risc sa raman fara casa,masina,bunuri personale,pt datoriile lui ?
Cum as putea proceda,ca eu sa nu fiu amestecata in ceva in care eu nu mi-am pus contributia ?
Ce solutii sunt ,ce-as putea face pana nu e prea tarziu,pana nu apuc sa ma marit ????? (sa raman pe numele meu,sa nu-l iau in spatiu,etc) ??????
Va multumesc din suflet pt raspunsuri.