avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscătorie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscătorie bloc

Buna ziua
Am și eu o problemă cu o vecină,care folosește uscătoria blocului de cca 1 an,in scopul de-aș întinde hainele.
Problema este că,aceasta uscătorie se afla chiar deasupra ap meu.
Doamna lasă toate geamurile uscătoriei larg deschise, ceea ce mi-a cauzat un mare mucegai pe tot tavanul apartamentului meu.
Am fost și i-am bătut geamurile in cuie,că doamna nu vrea sa înțeleagă că am ajuns sa văruiesc de 3-4 ori ,pe an.I-am explicat omenește că îmi pune sănătatea în pericol,atât mie cât și fetiței mele de 6 ani,plus atâtea cheltuieli cu varuirea apartamentului.
Vă rog din suflet, un sfat cum sa pot rezolva aceasta problemă.
Mulțumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: cristina55 , utilizator 09:36, 18 Noiembrie 2019
Factorii care genereaza aparitia mucegaiului sunt diversi de la insuficienta sau deficienta izolare pereti ,la lipsa aerisire,etc
Puteti sesiza oficial presedintele de asociatie sa dispuna masurile necesare asigurarii starii tehnice bune a partii comune de condominiu
Problema nu este izolația sau pereții. Lăsând geamurile larg deschise pe timp de iarna,într-o cameră de 4 m2,se face condens ,in casa mea fiind foarte cald.De aici și apariția mucegaiului.
Timp de cca 15-20 ani cât a fost închisă aceasta uscătorie,n-am avut probleme.De când își întinde doamna hainele,umezeala de la ele plus frigul de acolo, rezultă mucegaiul din casa mea.Sa ne înțelegem,nu am mucegai pe la colțurile pereților,am TOT tavanul negru.Am vorbit cu administratorul blocului,iar daca nu ia nici o măsură,mă văd nevoită s-o dau in judecată.
Altă soluție nu găsesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari, spatiu primarie nefolosit la parter amyclau amyclau Buna seara. Stiu ca atunci cand la ultimul etaj al unui bloc se izoleaza din cauza ca ploua in casa etc. toti proprietarii din blocul respectiv contribuie la ... (vezi toată discuția)
Apartamente alaturate neincalzite dinculeana dinculeana Buna ziua, Am si eu o problema . Locuiesc la etajul 3 al unui bloc care este debransat de la sistemul centralizat de caldura din anul 2003-2004. Aproape ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, exista o reglementare legala referitoare la inchiderea ... Giulianisi Giulianisi Buna ziua, Exista o reglementare legala referitoare la inchiderea ferestrelor de la subsol pe perioada anotimpului rece? Locuiesc la parter si in fiecare ... (vezi toată discuția)