Buna ziua.
Urmeaza sa ma casatoresc,dar am o mare teama.Viitorul meu sot,are o gramada de datorii,datorii de care ma tem c-or sa se reverse asupra mea.Poate nu am dreptate,de aceea v-as ruga din toata inima sa ma indrumati cu un sfat,sa-mi spuneti cum as putea proceda.
Eu detin o locuinta (proprietate personala,act vanzare cumparare,facut de parintii mei cu mult timp in urma ),viitorul meu sot are o gramada de amenzi de circulatie,NEPLATITE,pe la taxe si impozite,iar asta ma face sa ma tem c-am sa fiu eu executata,si bunurile mele mobile si imobile.(eu sunt la zi cu toate impozitele,nu am nici o datorie fata de nimeni).
Are ceva datorii si pe la banca,imprumuturi pt nevoi personale,luate cand eu nici nu-l cunosteam,rate pe care NU le mai plateste din cauza salariului mizer.
Intrebarile mele sunt : ma poate executa cineva,cumva,pt datoriile viitorului meu sot? Risc sa raman fara casa,masina,bunuri personale,pt datoriile lui ?
Cum as putea proceda,ca eu sa nu fiu amestecata in ceva in care eu nu mi-am pus contributia ?
Ce solutii sunt ,ce-as putea face pana nu e prea tarziu,pana nu apuc sa ma marit ????? (sa raman pe numele meu,sa nu-l iau in spatiu,etc) ??????
Va multumesc din suflet pt raspunsuri.