avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate danny76

Activitate danny76

Buna ziua, va roga mult sa ma ajutati intr-o problema. In anul 2010 am vandut o masina second hand unui consatean pentru suma de 1500 euro. Ne-am inteles verbal, fara nici un document scris. Mi-a dat 500 euro avans, eu i-am dat masina, urmand ca in circa 2 saptamani sa-mi achite si suma de 1000 euro. Motivand diverse probleme, nu mi-a achitat si restul de plata iar dupa circa 2 luni a venit cu masina spunandu-mi ca nu are bani sa o achite si ca vrea banii inapoi(cei 500 e). Mentionez ca a folosit masina zilnic, mergand la serviciu si a adus-o cu probleme tehnice pentru remedierea carora am platit circa 200 euro.
In luna iunie 2011 m-a dat in judecata pe art 1073-1090 C civil. Mentionez ca in citatie este gresit si prenumele ( real Daniel, in citatie Viorel). Va rog sa-mi dati un raspuns la problema mea. E-mail smara_daniel@yahoo.com
Buna ziua, va cer o parere in legatura cu urmatoarea problema. Cu ceva timp in urma am vandut un autoturism unei persoane cunoscute. Am primit avans 500 euro urmand ca in termen de 2 saptamani sa mai primesc inca 1000 euro. Dupa circa 2 luni a venit cu masina si a zis ca nu mai are posibilitatea sa-mi mai dea suma de 1000 euro, cerandu-mi cei 500 euro. Precizez ca intelegerea a fost verbala, el a folosit masina 2 luni si mi-a adus-o cu probleme tehnice pe care le-am remediat ulterior cu 200 euro. El insista sa-i dau cei 500 euro iar eu i-am spus ca acel avans nu i-l mai pot da deoarece a folosit masina timp de 2 luni. Ce solutii ar fi pentru problema mea, deoarece ma ameninta ca ma da in judecata. Va multumesc si astept raspuns.