avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chemare in judecata Art 1073-1090 C. civ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chemare in judecata Art 1073-1090 C. civ

Buna ziua, va roga mult sa ma ajutati intr-o problema. In anul 2010 am vandut o masina second hand unui consatean pentru suma de 1500 euro. Ne-am inteles verbal, fara nici un document scris. Mi-a dat 500 euro avans, eu i-am dat masina, urmand ca in circa 2 saptamani sa-mi achite si suma de 1000 euro. Motivand diverse probleme, nu mi-a achitat si restul de plata iar dupa circa 2 luni a venit cu masina spunandu-mi ca nu are bani sa o achite si ca vrea banii inapoi(cei 500 e). Mentionez ca a folosit masina zilnic, mergand la serviciu si a adus-o cu probleme tehnice pentru remedierea carora am platit circa 200 euro.
In luna iunie 2011 m-a dat in judecata pe art 1073-1090 C civil. Mentionez ca in citatie este gresit si prenumele ( real Daniel, in citatie Viorel). Va rog sa-mi dati un raspuns la problema mea. E-mail smara_daniel@yahoo.com
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2011
danny76, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 22:25, 23 Iunie 2011
Daca nu aveti nicio chitanta care sa ateste tranzactia, nu va avea castig de cauza. Ar fi trebuit sa nu primiti citatia daca numele nu corespunde. Luati-va un avocat, nu lasati lucrurile sa degenereze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism din germania fara tva RazvanJAY RazvanJAY Buna ziua,vin cu o intrebare,as vrea sa achizitionez un autoturism din germania fara tva,am gasit o firma specializata in asta,la modul adica eu ma duc in ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina inmatriculata in ro din 2009. idhiticas idhiticas Buna ziua. Am o intrebare legata de vanzarea unei masini, personala, persoana fizica, inmatriculalat in 2009 in Romania, cu taxa de poluare platita, cea veche, ... (vezi toată discuția)
Pretentii daune DraghiciIulian DraghiciIulian In 30.03.2015 autoturismul pe care il conduceam a fost lovit din spate de un alt vehicul .In urma cercetarilor a reiesit clar vina celui care a lovit .In urma ... (vezi toată discuția)