Buna ziua. Am o intrebare legata de vanzarea unei masini, personala, persoana fizica, inmatriculalat in 2009 in Romania, cu taxa de poluare platita, cea veche, inainte de acea dublare a taxei. Intrebarea este lagata de vanzare, eu daca o vand masina, cel care o cumpara trebuie din nou sa plateasca pe ea taxa de poluare? Sa spunem ca eu vand masina cu 1500 EURO, cumparatorul imi va plati acesti bani + contractul de vanzare cumparare si gata. Sau? Va fi vreo lege din 01.01.2012 care se leaga de vanzarea masinilor second hand?
Cu stima,
Hiticas I.
Daca taxa de poluare a fost achitata,nu va mai fi solicitata la plata
Daca intentionati sa instrainati autoturismul,cumparatorul urmeaza sa va achite strict suma negociata
Nu va temeti, pt ca nu veti mai plati nimic in plus, de fapt cumparatorul nu va mai plati o alta taxa.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Taxa auto/ 2012
Dg_Marian
Buna ziua!
Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto
marinb
Buna seara!
Am si eu o problema in legatura cu taxa de poluare. In 2010 am cumparat o masina noua de la un dealer din Bucuresti si am platit o taxa de ... (vezi toată discuția)