Locuiesc intr-un bloc de 2 etaje. Pe fiecare scara, la fiecare etaj, exista un balcon "de servciu" care ar trebui sa deserveasca persoanele de pe acel etaj. M-am mutat de curand in acest bloc, si la mutare am gasit balconul de pe etajul meu ocupat in intregime de un singur vecin (cu diferite obiecte vechi, muraturi, haine, biciclete, etc.). si incuiat. Am incercat sa ii spun si eu si inca un vecin (sunt 3 apartamente pe fiecare etaj) sa isi faca curat acolo sau sa il ajutam sa faca crat insa refuza. Blocul nu are asociatie de locatari. Exista vre-o metoda "ortodoxa" prin care sa-l facem sa elibereze balconul ala ? #-o
In data de 04.05.2011, ma aflam in comuna Pantelimon, DN3, pe banda 3. Am trecut de trecerea de pietoni observand 1 pieton care s-a angajat in traversare cand eu am ajuns pe trecere. Am fost oprit mai sus de un echipaj care s-a luat dupa mine. Permisul mi-a fost suspendat 30 de zile. Se mai poate ataca in vre-un fel procesul verbal? As putea invoca OUG2/2001, art 16 in cazul adresei daca aceasta a fost completata "DN3, Complex Lebada" si nu cu un numar (asta ar fi singura scapare la completarea procesului verbal ) ?