avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Balcon Comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Balcon Comun

Buna ziua,

Locuiesc intr-un bloc de 2 etaje. Pe fiecare scara, la fiecare etaj, exista un balcon "de servciu" care ar trebui sa deserveasca persoanele de pe acel etaj. M-am mutat de curand in acest bloc, si la mutare am gasit balconul de pe etajul meu ocupat in intregime de un singur vecin (cu diferite obiecte vechi, muraturi, haine, biciclete, etc.). si incuiat. Am incercat sa ii spun si eu si inca un vecin (sunt 3 apartamente pe fiecare etaj) sa isi faca curat acolo sau sa il ajutam sa faca crat insa refuza. Blocul nu are asociatie de locatari. Exista vre-o metoda "ortodoxa" prin care sa-l facem sa elibereze balconul ala ? #-o
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:53, 18 Iulie 2011
Sa faceti asociatia de proprietari care o sa fie buna si la alte chestii, mai tarziu.
E cel mai "ortodox" mod de a rezolva situatia pentru ca altul nu exista.
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Usi scara blocului incuiate cu cheia Clara olivia Clara olivia Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie de cand a fost reabilitat blocul, mai exact unii locatari au cheie de la usa balconului de pe scara blocului,altii nu. ... (vezi toată discuția)
Montarea unei usi pe etaj-ingradire domeniu public? florenta_22 florenta_22 1. Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu 6 etaje.Din motive de siguranta cu acordul tuturor locatarilor de la etaj s-a montat o usa,care nu este incuiata ... (vezi toată discuția)
Uscator pentru rufe sau depozit pentru carucioare? Adriana Zuzu Adriana Zuzu Locuiesc din 1995,la parterul unui bloc.Am preluat cheia de la uscatorul de la parter,de la inginerul care ne-a facut predarea apartamentelor.Mi-a spus sa-i ... (vezi toată discuția)