avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate iuli7

Activitate iuli7

Răspuns la discuția majorari de intarziere
Dar la art. XI din OG 30/2011, alin. (4) nu se face nicio referire la care din bugete se aplica sau caror persoane. Nu credeti ca as putea totusi beneficia de reducerea majorarilor ?
Ca persoana fizica inregistrez debite restante la bugetul local pentru care se percep majorari de intarziere. Daca voi plati pana la sfarsitul anului debitul restant la 31.08.2011 , pot beneficia de reducerea majorarilor de intarziere conform noilor prevederi din Codul de Procedura Fiscala ? Ori aceste reglementari se aplica doar restantelor la bugetul de stat si doar persoanelor juridice ?
Discuție insulta
Mai exista in Codul Penal infractiunea de insulta ?
Intro adunare publica am fost jignit si insultat adresandu-mi-se injurii pe care nimeni nu le poate suporta.
Exista vreo posibilitate de a actionana in instanta pe cel care ma jignit ?
Discuție Acord tacit?
Ca functionar public am primit o decizie cu salariul de incadrare in baza noii legi a salarizarii bugetarilor. Am contestat aceasta decizie considerand gresita incadrarea si nu am primit raspuns in termenul prevazut de lege ( 10 zile lucratoare ). Trebuie sa ma adresez instantei pentru a constata acordul tacit sau institutia va face din oficiu modificarile ?