avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Acord tacit?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Acord tacit?

Ca functionar public am primit o decizie cu salariul de incadrare in baza noii legi a salarizarii bugetarilor. Am contestat aceasta decizie considerand gresita incadrarea si nu am primit raspuns in termenul prevazut de lege ( 10 zile lucratoare ). Trebuie sa ma adresez instantei pentru a constata acordul tacit sau institutia va face din oficiu modificarile ?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 13:41, 6 Mai 2011
trebuie sa urmati calea contencioasa.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proedura intanta,daune morale in cazul functionaruli public doynitza doynitza In cazul in care voi fi eliberata din functia publica cum ma adresesez ,carei instante?In ce termen? Daca este abuziva pot cere si daune morale? Cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! anul trecut am fost incadrat ca inginer debutant ... urban.man13 urban.man13 Buna seara! Anul trecut am fost incadrat ca inginer debutant cu gradatia 0, cu salariul de incadrare 2094lei, respectiv salariul de baza 4190 lei. Acum de la ... (vezi toată discuția)
Preaviz functionar public valici valici va rog sa ma ajutati. Se poate contesta preavizul la functionarul public? In ce termen?Si care este pasul urmator. Disponibilizarea s-a facut in baza OUG 68 / ... (vezi toată discuția)